Gerilla Garage

Tuning autó bemutatók

Mazda MX-5

Adrienn Édesapjától kapta meg az első impulzusokat a benzingőz világának irányába. Később a fotózás révén került közelebb az autózáshoz, hiszen annak idején rengeteget járt ki gyorsulási versenyekre fotózni, ma pedig már az egyik legnagyobb hazai autós médium főszerkesztő helyettese.

Tovább olvasom…

FEHAIR BMW E46 330ci

Csaba BMW-je rendkívül mutatós annak ellenére, hogy ez a gép sem lett szétflexelve, tulajdonképpen pár óra alatt teljesen gyárivá vissza is lehet alakítani. A cél nem csak egy mutatós látvány autó építése volt, hanem egyben egy használati cikk is, amit az egész család kedvére csinosíthat.

Tovább olvasom…

Bara Combo S

Combos kombó!
Ez pedig nem egy idióta szóvicc (csak félig). Mivel nem sok embernek jut eszébe keresztezni egy sportautót, meg egy dobozos melóskocsit. Így nyugodtan mondhatjuk rá, hogy ez egy nem mindennapi kombináció.

Tovább olvasom…

BMW 316i

A kevesebb, néha több… Tartja a mondás, és ez egyébként igaz az esztétikai jellegű autóépítésekre is. Magyarul: nem kell mindig rommá építeni egy autót ahhoz, hogy igazán mutatós gépet építsünk. Kiváló példa erre ez az E30 is, amire sokan csak legyintenek, hogy: „Egy felni, meg ültetés, azt jóvan…”

Tovább olvasom…

Alfa Romeo 155 Q4

Mert szív nélkül csak gépek lennénk… Roland már közel tíz éve fertőződött meg az „Alfa vírussal”, de mindig is a 155-ös volt a kedvence. Eleinte még a típust kevésbé ismerve beválasztott magának egy két literes, szívó motoros modellt, de hamar rájött, hogy ez bizony kevés.

Tovább olvasom…

Mitsubishi Lancer

Leo 2007-ben vásárolta meg az akkor még fakó, piros, ’93-as gyártású Lancert. Első saját autó volt, azóta már több, másik autóval is megfordult, de az első szerelem mindig különleges. A megvétel pillanatában tiszta volt, hogy az autó nem marad gyári.

Tovább olvasom…

BMW FX-36

Máté 2012-ben vette az autót, ami egy osztrák import vas. Kozmosz fekete, sima plüss belső, lemezfelni, gyári futómű. Mondhatni Fila táska. Csak a melóhoz kellett valami kényelmes, normális, RWD autó.

Tovább olvasom…