Motochargebar | Nem csak tart, de még tölt is!

A neten számtalan különböző minőségű (és árú) telefontartóval lehet találkozni, de elég sok ezek közül elég silánynak tekinthető. Még autóban sem mindegy, hogy milyen telefontartót választunk magunknak, de motoron meg a kiemelt prioritás szintjére nő a jelentősége, hiszen ha elhagyjuk a telefonunkat menet közben nem csak a telefonunk bánhatja, de akár balesetveszélyes szituba is keveredhetünk.

Első sorban tehát legyen masszív, és tudja tölteni a telefont kábel nélkül, hiszen úgyis mindig az itinert olvassuk belőle, így lehetőleg egy hosszabb túra során se szopja le az akksit a Waze. A Motochargebar pontosan ezt tudja.

Könnyen rögzíthetjük a motorunkon akár a kormányrúdra, akár a fék és kuplung tartályokra, vagy akár a tükörre is. Ehhez számos adapter áll a rendelkezésünkre, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelő megoldást. Természetesen a teljesen fémből készült szerkezet megfelelően tartja a telefonunkat is, menet közben sincs folyton összeszorítva a segglukad attól, hogy kiesik a telefon, vagy lelazul a konzol.

Természetesen a töltési funkcióhoz valahogy csatlakoztatnunk kell valamilyen módon a motor elektromos rendszeréhez, de erre is több lehetőségünk van, hiszen ráköthetjük direktben, vagy akár valamilyen oldható kötést is válaszhatunk, még szivargyújtó aljzattal ellátott adaptert is találunk.

A töltés szintje megfelelő, hiszen menet közben nem csak, hogy szinten tartja, de valóban tölti is a telefont, ami hatalmas plusz pont, de nyilván nem kell tőle elvárni, hogy fél óra alatt nulláról teljesen feltöltse. Nyáron azért a nagy melegben a tűző napon akadhatnak problémák, hiszen a töltés melegíti a telefont, ami hatványozottan érvényesül akkor, amikor amúgy is rohadt meleg van, de ez nem róható fel a termék számlájára. Vízálló telefonok akár esőben is működhetnek, a töltés funkciót nem befolyásolja.

Ráadásul a Motochargebar egy magyar fejlesztésű termék, nem valami bóvli selejt valami lepusztult kínai gyártósorról. (Igen, vannak jó minőségű kínai termékek, ráadásul egyre több, de azért masszívan gyártják a szemetet továbbra is.) Engem megnyugtat a tudat, hogy egy magyar terméket használok, hiszen szeretem a motoromat és a telefonomat is, így mindkettőnek a legjobbat akarom.

// További cikkek, amik érdekelhetnek //