Gerilla Garage

autó tesztek

Fiat Tipo 1.4 T-JET

Amikor már szinte véglegesen lemondunk arról, hogy a Fiat gyárt nekünk egy mindennapokban használható, tágas gépjárművet. És tessék. megérkezett az új Fiat Tipo. Kellemes formák, nagy helykínálat, kifizethető vételár. Új népautó van születőben?!

Tovább olvasom…

Hyundai i10 1.25 Comfort

Az elmúlt években a Hyundai rengeteg energiát, pénzt és időt fektetett abba, hogy megmutassa a világnak, mennyire jó autókat képes gyártani. Legutóbb a japánoktól láttunk ilyesmit a ’90-es évek elején, ami rengeteg csodás autót eredményezett, úgyhogy lássuk, mire mentek a koreaiak.

Tovább olvasom…

Skoda Octavia RS (dízel)

Végre Racsing!
Ez pedig többféleképpen is igaz. Egyrészt ez az első sportosabb autó tesztünk, másrészt ez futhat át a Skoda Octavia RS tulaj apukák fején, miután kitették a gyerekeket az iskolánál.

Tovább olvasom…

Jeep Renegade TrailHawk

“Ki gondolta volna?” Mármint, ki hitte volna, hogy egy autó, ami ennyire idegen tőlünk, ilyen nagyon jó lesz? Mindannyian elmondtuk róla, akik vezettük. Ez pedig mindent elmond a Renegade Trailhawk-ról. (Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor ez úgy hangzott: “f@sse’ gondolta, hogy ez ilyen jó”.)

Tovább olvasom…

Mercedes-Benz GLC 350e

Elérkeztünk ide is… Ha valaki öt évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy tesztelhetek egy tisztes ingatlan értékét képviselő autót, biztosan kiröhögtem volna, pedig igen élénk a fantáziám. Mégis, ma elmentünk érte, odaadták a “kulcsot”, és útjára indult a Gerilla Garage első hivatalos autótesztje.

Tovább olvasom…