// Partnereink //

// Partner Policy //

Már a megalakulásunk idején komoly hangsúlyt fektettünk arra, hogy olyan partnerekkel dolgozzunk együtt, akikkel valamilyen szinten azonosulni tudunk. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag autóalkatrész gyártók és benzinkutak hirdethetnek nálunk, de fontos, hogy hasonló értékeket képvieseljünk. 

Nem csinálunk időhöz kötött, szájbarágós, túlerőltetett, minden kreativitást mellőző reklámokat, és a weboldalunkon sem lesz bekezdésenként egy reklámbanner elhelyezve. Azonban hiszünk a kreatív, minőségi hírdetésekben és marketing kampányokban, amiket természetesen nagyon szívesen beépítünk a saját felületeinkbe is.

Ezzel hosszú távú, kölcsönösen előnyös, bizalmi alapú kapcsolatrendszert építünk.

// GTECHNIQ Magyarország //

A piacon fellelhető fényezés védelmét és karbantartását szolgáló termékekekben csalódva határozta el Drew Gill kvantumfizikus, hogy új termékmegoldást fejleszt ki és 2001-ben megkezdte Nagy-Britanniában a Gtechniq megalkotását. A waxok, különböző polimerek és a PTFE (politetrafluoretilén – teflon) alapú csodakezelések sem kínáltak jelentős tartósságot sem kinézetben, sem pedig védelemben. Ráadásul úgy találta, hogy a termékek többsége valójában gyengébben teljesít, mint maga a fényezés, melyet meg kellene védeniük.

Ebből a csalódottságból fakadt egy egyszerű ötlet: „A világ legszebb, legtökéletesebb, legokosabb és legintelligensebb felületének megtervezése. Egy olyan felület, amely sokkal többet tud annál, hogy jól néz ki amíg új. Drew a kvantumfizikai hátterével tisztában volt azzal hogy hogyan működnek a felületekre ható erők, formák, struktúrák mikroszkópikus méretben.

Tisztában volt azzal is, hogy milyen mértékű módosításokat lehet végrehajtani a valóban hasznos fejlesztések érdekében. Olyan fejlesztések, mint a szennyeződés taszítás, könnyebb moshatóság, karcállóság, UV- és foltállóság, hosszú távú fény és színstabilitás.

Számos tudományos területen végzett kutatást követően, különös tekintettel a nano-méretű felülettechnikára, nagyon sok munka és kudarc után végül megszületett az inteligens felületek tudománya, a Gtechniq. Az elmúlt 20 évben a Gtechniq termékeit folyamatosan fejlesztették, hogy olyan választékot biztosítsanak, amely felülmúlja a versenytársakat. A Gtechniq egy friss, innovatív márkát épített, amely különbözik a piacon megtalálható egyéb márkáktól.

// AMS Média & reklám //

Az AMS Média története 2010-ben kezdődött. Amikor megpróbáljuk felidézni a múltat, rengeteg emlék elevenedik meg, mivel a szakmánk önmagában is elég színes és szerteágazó.

A reklám, marketing és média világa annyi különleges eseményt foglalt magába, hogy számba sem lehet venni. Rengeteg partnerrel dolgozhattunk, mikro-, kis- és közepes vállalkozásokkal, nagy hazai- és nemzetközi cégekkel, de megrendelőink között voltak önkormányzatok és állami intézmények is.

Készíthettünk reklámtáblát, kirakat dekorációt, gépjármű reklámokat és alkottunk különleges anyagok felhasználásával egyedi munkákat. Különféle reklámfelületeket és online hirdetési lehetőségeket biztosítottunk a vállalkozások számára. Adtunk marketing tanácsokat, segítettünk felépíteni vállalkozásokat, vagy még nagyobbá tenni, készítettünk jubileumi kiadványokat és óriásplakátokat is.

Gyártottunk videót tájékoztató jelleggel, reklám célra, imázs építéshez, de megadatott, hogy nehéz emberi sorsokat is megjelenítsünk, vagy riportot készítsünk egy hosszú életút állomásairól. Meghatározó élmény volt az autósportban végzett munka, melynek során a közösségi médiában való rendszeres megjelenésen kívül részt vettünk éveken keresztül televíziósműsor gyártásában is.

Hivatásunk: képekbe zárni a pillanatot! Kreatív csapatunkkal továbbra is azon dolgozunk, hogy Partnereinkkel együtt, még nagyon sok szép pillanatunk legyen.

// webery //

Fejlesztő és technológiai partnerként európai és amerikai vállalatoknak, továbbá lakossági ügyfeleknek nyújtunk professzionális webes megoldásokat.

// RallyCafé.hu //

Naponta friss hírek a rali és ralikrossz világából 2010 óta.

// alfa romeo club hu. //

Az ALFA ROMEO CLUB Magyarország Egyesületet 1997 június 29-én alapította közel száz lelkes, sportos szívű Alfa-barát. Már az első évben látszott, hogy a kitűzött célok elérése érdekében egy erős csapat alakul ki, amely segíti a klubrendezvények szervezését, a tagság köré szerveződő szakmai társaságok bevonását, a klubújság szerkesztését és kiadását, az arculat kialakítását.

// AMTS //

AMTS – Automobil és Tuning Show. Magyarország legnagyobb autó- és tuning showja. Nemzetközileg is komolyan elismert rendezvény, amelyen minden évben hagyományosan képviselteti magát a hazai szcéna mellett a tucatni országokból érkező külföldi építők is.

// perfect facility //

Létesítmény karbantartás A-Z-ig.

// carstyling.com //

A hazai őstunerek keltetője, az ország első és máig egyetlen releváns online tuning magazinja. Fórumán zajlott a teljes hazai tuning online élet még a social media korszak előtt.

// Gergo Sofalvi photo //
// Roland Csizik Photo //
// Vissza az oldal tetejére //