Gergő

Autó: Alfa Romeo 155
Évjárat: 1994
Motor: 1.8 TS 8v Sport

Az első saját autóm, nagyon régi álom volt egy 155-ös Alfa. Az egész még keresztapámtól indult, mikor gyerekkorunkban sűrűn jártunk le hétvégente vidékre nagyszülőkhöz. Egyszer, amikor megvette keresztapám a Q4-et, azzal mentünk. Gyerek fejjel nem nagyon tudtam mi ez, nem tudtam értékelni, de tetszett. Mikor úgy alakult, testvérem vett egy 155-öt, majd másnapra rá én is kinéztem egyet és megvettem. Igaz majdnem a bontóból lett kitolva, de 2-3 év alatt azért sikerült szépen összepofozni. Természetesen sok-sok terv van még vele. Jelenleg egy gyári Speedline felni van alatta. Egy Eibach ültető szett, rövidített és keményített gátlókkal. a motor egy fél éve teljes felújításon esett át, és szintén egy fél éve kapott az autó egy teli fényezést. A kipufogóból középen maradt egy kis dob, és hátsó dob ami kettő osztja a végeket. Ahogy egy jó barátom monda:” nem megy nagy, viszont a cirkuszt azt nagyon tudja”.

Mi a munkád a GG-n kívül, a mindennapokban?
Főállásban IT körökben mozgok, egy 13.kerületi cégnél. Többnyire az érdeklődésem is minden tech és hasonló dolgok iránt is ezért van. Több terven is van a jövőben, szeretem ezt a kört, a jelenlegi munkahelyemet, viszont ezek mellett majd jó lenne akár a fotózással is munka szinten pénzt keresni.

Mi a munkád/feladatod a GG-n belül?
Nemrég kerültem a csapatba, egyenlőre én a háttérből tevékenykedem a GG keretein belül, valószínűleg (remélem) a jövőben a kamerák előtt is lesznek feladataim. Jelenleg a videózásban, a technikai oldalról erősítem a csapatot, illetve minden egyéb IT-s feladattal is foglalkozom, ahogy a weboldal elkészítésében is nagy szerepet vállaltam.

Van valamilyen hobbid az autókon kívül?
Egy ideje hobbiként fotózom, több kevesebb sikerrel, egyenlőre még inkább kevesebbel. Szintén elsősorban autó fotózás ami érdekel, de még nyitott vagyok minden téma felé. Hobbi szinten boxolok, sportolok. Ha nem az 55el közlekedem akkor leginkább egy fényképezővel a hátam járom a várost biciklivel, amit szintén egy hobbinak tudnék mondani.